Algemene voorwaarden:

Door de site te bezoeken, producten te bekijken én aankopen te doen, bevestig je dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen, hebt begrepen en dat je er geheel mee akkoord bent.

Bekijk ook onze regelgeving ten aanzien van privé gegevens. Deze stelt je op de hoogte van hoe we met je gegevens omgaan.

2) Prijzen
De website hanteert de Euro als standaard munteenheid. Alle prijzen op de site zijn productgerelateerd. Verzendkosten worden aan het eind van de bestelling los in rekening gebracht. 

3) Product informatie
We doen ons best om er voor te zorgen dat alle informatie op de website, inclusief beschrijvingen, ingrediëntenlijst, foto's én prijzen correct is ingevoerd gebaseerd op het moment dat wij de informatie ontvingen. Ondanks het feit dat we ons best doen om de informatie zo goed mogelijk up-to-date te houden, kan het voorkomen dat onze gegevens afwijken van de werkelijkheid. De informatie, inclusief productbeschrijving, de maten van het product, de afbeeldingen en ingrediënten, kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Zodra je een bestelling plaatst, wordt je door middel van simpele aanwijzingen door het aankoopproces geholpen. Zodra je bestelling is afgerond, ontvang je een bevestigingsmail met hierin de details én het bedrag van je bestelling. Dit is het bedrag dat van je rekening wordt afgeschreven. De mail bevat tevens de verzendgegevens.

Als je hulp nodig hebt, of informatie wilt ontvangen over je bestelling(en), neem dan contact op. In het geval van fraude, of schending van onze algemene- en privacyvoorwaarden, zal je bestelling niet worden gewerkt. Indien er problemen zijn met de levering van de bestelling, wordt er telefonisch of per mail contact opgenomen. .

4) Betaling
Betaling is mogelijk door middel van iDEAL - het meestgebruikte betalingssysteem van Nederland, snel en veilig!

5) Bezorging
We bezorgen bestelling volgens de tijdens het aankoopproces gekozen verzendwijze. Alle informatie over het bezorgmoment is louter een indicatie. We werken met betrouwbare transportbedrijven, maar we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of late bezorging door derden. Een bestelling wordt pas als vermist behandeld indien deze na vijftien werkdagen na de verzendmail is ontvangen nog niet bezorgd is. 

De meeste bestellingen worden binnen één werkdag afgehandeld, onze uiterste verwerkingsduur inclusief verzending is drie werkdagen. Wil je een bestelling annuleren? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten zodat we je op de hoogte kunnen brengen of dit nog mogelijk is. Je bestelling kan namelijk al verzonden zijn. Zodra je bestelling verzonden is, kan deze geretourneerd worden volgens onze retourneer voorwaarden.

6) Intellectuele eigendommen
Al het content op de website, zonder enige beperking, inclusief tekst, grafische ontwerpen, logo's, knoppen, audiofragmenten, data, software én iedere combinatie hiervan, verder vernoemd als content is eigendom van X-performance BV. Het content wordt beschermd volgens de internationale copyright regelgeving in Nederland, waar X-performance haar hoofdkantoor heeft. De inhoud van de site mag niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden, nog gereproduceerd, gedupliceerd, gekopieerd, verkocht, weder verkocht, aangepast of op andere wijze onrechtmatig gebruikt. Dit geldt zowel voor de gehele inhoud als onderdelen er van. 

7) Artikelen in de media

X-Performance BV is niet verantwoordelijk voor de uitspraken die gedaan worden in de media artikelen welke op de website zijn te vinden. Al deze artikelen zijn op de site geplaatst in de vorm waarin ze origineel geprint of geschreven werden door de oorspronkelijke uitgever. Elke niet correcte claim of aanbeveling valt onder de verantwoordelijkheid van deze uitgever. 

8) Je persoonlijke gegevens

Zodra je persoonlijke gegeven aan ons doorgeeft via de website, heb je de verplichting deze zo juist en accuraat mogelijk aan te leveren. Bekijk ons regelgeving ten aanzien van privacy om te achterhalen hoe we met deze informatie omgaan.

Het is mogelijk om je persoonlijke gegevens te updaten via de pagina mijn account.

Je bent zelf verantwoordelijk om je accountgegevens en wachtwoord vertrouwelijk te bewaren en er voor te zorgen dat derden geen toegang tot je account hebben zonder toestemming. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle acties die met je account worden uitgevoerd. Als je het vermoeden hebt dat je wachtwoord in de handen van derden is gevallen, of gebruikt wordt op een manier waarvoor je geen toestemming hebt gegeven, dan dien je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Je bent er mee akkoord dat je jezelf niet voor doet als een ander persoon of bedrijf, noch een valse naam gebruikt of een naam van derden hanteert waarvoor je geen toestemming hebt deze te gebruiken.

Het is op ieder moment mogelijk je account bij ons te annuleren. Wij hebben het recht om je onze diensten te weigeren en om je account, zonder enige berichtgeving vooraf, te beëindigen als er sprake is van een overtreding van de Algemene Voorwaarden.  

9) Medische aansprakelijkheid
Alle informatie op onze site, inclusief gegevens gerelateerd aan welzijn en gezondheid, wordt in goed vertrouwen weergegeven, maar dient niet als een (medisch) voorschrift behandeld te worden. Je dient op de hoogte te zijn van het feit dat niemand je de resultaten van onze natuurlijke producten kan garanderen. Elk product kan bovendien een risico met zich meebrengen als het op onverantwoorde wijze wordt gebruikt. PHB Ethical Beauty Ltd is niet verantwoordelijk voor verwondingen en ziekte door te verzuimen om medisch advies in te winnen, of als je de instructies op de verpakking niet juist gevolgd hebt. Iedere poging om een medisch probleem op te lossen, dient onder toezicht van een medisch professional gedaan te worden. Hoewel we ons best doen zoveel mogelijk informatie over onze producten en het gebruik er van te verzorgen, ligt de verantwoordelijkheid voor gebruik bij jezelf. Daarnaast is het je eigen verantwoordelijk om producten te ontwijken waarvoor je een intolerantie of overgevoeligheid hebt. 

10) Klachten

Indien je een klacht hebt, of de werking van een product wilt bespreken, vragen we je contact met ons op te nemen.

11) Geschillen
Gebruik van de website van JOIK en aankopen hierop vallen onder de lokale wetgeving. Bij geschillen scharen we ons naar de uitspraak van de rechtbank of wetgever.

12) Algemeen
Je begrijpt en bent akkoord met de Algemene Voorwaarden, inclusief ons beleid ten aanzien van privacy, bij het gebruiken van onze site.  Onze regelgeving is leidend in elke andere vorm van communicatie. We hebben het recht om op elk moment, naar gelang ons inzicht, de Algemene Voorwaarden eenzijdig te wijzigen door de aanpassingen op onze site te publiceren.

13) Ons veiligheidsbeleid voor betalingen

We ontvangen bij een bestelling nooit je bankgegevens en deze informatie slaan we ook niet in onze systemen op. Je transactie wordt veilig verwerkt door een externe betalingsprovider door middel van iDEAL


Naar boven